субота, 1 вересня 2018 р.

Вітаю з Днем знань!


Зі святом! З початком нового навчального року!!!

  Вересень, як завжди, починається святом знань. Перший шкільний день, перший урок...  День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, новими надіями і несподіваними зустрічами. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, учителів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

Зі свята Першого дзвоника для кожної людини починається дорога у майбутнє. Адже знання – це сила. Без них неможливо  йти вперед і розвиватися. Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. Про знання можна казати багато, але хочеться скористатися висловлюванням мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя :
            «Знання це скарб, а вміння вчитись — ключ до нього!»
З нагоди свята бажаю незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу! Вдалого старту, впевненості у власних силах, здійснення усіх творчих задумів! Нехай новий навчальний рік приносить тільки приємні враження! Здоров'я, миру, добра, любові!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар